اخبار شرکت

ورق استیل نگیر

ورق استیل نگیر

یکی از پرکاربردترین مواد خام برای مصارف مختلف در صنعت، ورق استیل است. ورق استیل دارای هزاران نوع است که آلیاژهای به کار رفته در تولید آن‌ها تعیین کننده نوع خانواده می‌باشد. در این مطلب از وب سایت بازرگانی نجومی می‌خواهیم درباره‌ی یکی از بی‌نظیرترین انواع ورق استیل به نام ورق استیل نگیر که به ورق استیل غیر مغناطیسی نیز شناخته می‌شود، صحبت کنیم. در صورتی که در این حوزه فعالیت می‌کنید یا به این مطلب علاقه دارید می‌توانید تا انتهای مطلب ما را همراهی نمایید.

ورق نگیر

ورق‌های استیل نگیر از انواع ورق‌های آلیاژی هستند که در ساختارشان دارای حدودا ۱۰ الی ۳۰ درصد کروم و ۸ درصد نیکل می‌باشند. کروم موجود در این ورق‌ها باعث می‌شود در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی و حرارت مقاوم باشند، به همین دلیل مورد استقبال افراد بسیاری در زمینه صنعت قرار گرفته‌اند. این نوع ورق‌ها در دسته ورق استیل صنعتی قرار می‌گیرند و از ابعاد مختلفی تشکیل شده‌اند. وزن آن‌ها نیز با توجه به ابعاد و ضخامتی که دارند متفاوت است و از تنوع بالایی در این زمینه برخوردار هستند.

انواع ورق استیل نگیر

انواع مختلفی از ورق‌های استیل نگیر در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرند که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند. این ورق‌‌ها به دلیل وجود آلیاژ در آن‌ها می‌توانند در دما‌های بسیار زیاد نیز کارایی داشته باشند و مقاومت خود را از دست ندهند. در ادامه با برخی از انواع این ورق‌ها آشنا می‌شوید:

ورق استیل نگیر

  1. ورق استیل ۳۰۴

یکی از رایج‌ترین انواع ورق‌های استیل نگیر است و مقاومت نسبی مناسبی در برابر خوردگی از خود نشان می‌دهد، زیرا دارای درصد‌های خاصی از کروم و نیکل است.

  1. ورق استیل ۳۱۶

این نوع از ورق دارای دو نوع ۳۱۶ و ۳۱۶ ال است و علت  نام‌گذاری ۳۱۶ ال به خاطر این امر است که از کربن کم‌تری در آن استفاده شده است و ال موجود در آن به معنای لوو ( low ) می‌باشد. هر دو نوع این ورق‌ها دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی هستند و با افزایش دما، مقاومتشان افزایش می‌یابد. میزان کم کربن در آن‌ها باعث می‌شود که در جوشکاری، دچار پوسیدگی‌های سطحی نشوند.

  1. ورق استیل ۳۲۱

این نوع ورق‌ها به دلیل وجود آلیاژ تیتانیوم در آن‌ها بسیار مقاوم هستند و کاربرد‌های بسیار زیادی دارند. در مواجه با رطوبت و اکسیداسیون نیز مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند و دیرتر اکسید می‌شوند.

  1. ورق استیل ۴۸۴۱

این ورق‌ها بسیار پرکاربرد بوده و برای کار در دما‌های بیش‌‌تر از پانصد و پنجاه درجه سانتی گراد تولید شده‌اند، دارای مقاومت بالا در برابر خمش هستند و با افزودن دما این مقاومت بیش‌تر نیز می‌شود. مقاومت ورق استیل ۴۸۴۱ در مقابل اکسیداسیون نیز بسیار عالی است.

قیمت ورق استیل نگیر

ورق استیل نگیر 304

قیمت این ورق‌ها مانند سایر ورق‌های استیل بر اساس وزن آن‌ها تعیین می‌گردد. البته انواع مختلف این نوع ورق بر اساس خصوصیاتی که دارند، از قیمت‌های مختلفی برخوردارند. یکی دیگر از فاکتور‌های مهم که در تعیین قیمت این ورق‌ها تاثیرگذار است، ضخامت آن‌ها می‌باشد. باید بدانید که مقدار آلیاژ به کار رفته در ورق استیل نگیر نیز از عوامل مهم در قیمت‌گذاری محسوب می‌شود. در نهایت کاربران بر اساس بودجه‌ای که دارند می‌توانند ورق استیل نگیر مد نظرشان را تهیه کنند.

کاربرد‌های ورق استیل نگیر

همان طور که اشاره کردیم، ورق‌های استیل نگیر از کاربردی‌ترین ورق‌ها هستند که هر کدام از انواع آن‌ها کارایی خاص خود را دارند. در ادامه به بیان کاربردهای آن‌ها می‌پردازیم:

  • ورق استیل ۳۰۴

از این نوع ورق در صنایع غذایی، مبدل‌های حرارتی و تجهیزات پردازش شیمیایی استفاده می‌شود.

  • ورق استیل ۳۱۶

کارایی این نوع ورق‌ها در تولید قطعات مربوط به کوره، قطعات موتور جت، تجهیزات عکاسی، تجهیزات دارویی، تجهیزات خمیر کاغذ و مخازن می‌باشد.

  • ورق استیل ۳۲۱

از این نوع ورق‌ها در اتصالات انبساطی، قطعات کوره و قطعات اگزوز‌های هواپیما استفاده می‌کنند.

  • ورق استیل ۴۸۴۱

کارایی این نوع ورق‌های نگیر در صنعت سیمان، تجهیزات کوره، صنعت مهندسی، نیروگاه‌های تبدیل انرژی و صنایع فولادی می‌باشد.

ورق استیل نگیر

سخن آخر

همان طور که متوجه شدید، ورق‌های استیل نگیر یکی از پرکاربرد‌ترین ورق‌ها در صنعت هستند. این نوع ورق‌ها نسبت به ورق‌های استیل بگیر گران‌تر بوده که علت آن مقاومت در برابر خوردگی و دیگر مشخصات و ویژگی‌های خاص آن‌ها است. در نهایت صاحبان صنایع باید با شناخت جزئیات دقیقی از این ورق‌ها، مناسب‌ترین و بهینه‌ترین ورق را برای استفاده در صنعت انتخاب کنند. در این مطلب از بازرگانی نجومی سعی کردیم مطالبی ارزشمند درباره‌ی ورق استیل نگیر بیان کنیم. با مراجعه به این شرکت اطمینان داشته باشید که کارشناسان مربوطه می‌توانند انواع سفارش‌های خم‌کاری، لیزر، برش‌کاری و واتر جت را بر روی این ورق‌های استیل نگیر اعمال کنند و بر حسب سفارش مشتری ورق‌ها را آماده نمایند. در صورت داشتن هر گونه سوال می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *