ورق گالوانیزه رنگی

فروش ویژه انواع ورق گالوانیزه رنگی مرغوب با بهترین قیمت، خدمتی متمایز از بازرگانی نجومی
ورق گالوانیزه رنگی
ورق گالوانیزه رنگی

فروش ورق گالوانیزه رنگی

چنانچه به دنبال خرید انواع ورق‌های آهنی مانند ورق گالوانیزه رنگی هستید، می‌توانید با کارشناسان مجرب بازرگانی نجومی در تماس باشید. با معرفی پروژه خود ورق مورد نیاز خود را در هر ابعادی که مد نظر دارید خریداری نمایید. بازرگانی نجومی با سال‌ها سابقه در تولید ورق آلات مختلف همواره می‌کوشد که بهترین کیفیت‌ها و مناسب‌ترین قیمت‌ها را برای مشتریان خود ارائه دهد. بدون شک این آهن معتبر پس از ثبت سفارش، برای شما فاکتور رسمی صادر خواهد کرد و آهن خود را در ارسال محصولات تضمین خواهد کرد.

تعریف ورق گالوانیزه رنگی

امروزه آهن آلات و فلزات به روش‌های مختلفی تولید و گالوانیزه می‌شوند. این روش‌ها فرآیندهایی هستند که بر روی آهن آلات مختلف اجرا می‌شود. این محصولات را در قسمت‌های مختلف ساختمان سازی استفاده می‌کنند و به دلیل کاربرد زیاد، باید به خوبی گالوانیزه شده باشند. در ادامه به بررسی بیشتر ورق گالوانیزه رنگی می‌پردازیم.

تعریف ورق گالوانیزه رنگی

در ابتدا پیش از آنکه به سراغ معرفی ورق گالوانیزه رنگی برویم، بهتر است با مفهوم گالوانیزه بیشتر آشنا شوید. در واقع گالوانیزه نوعی عملیات و فرآیندی است که بر روی فولاد و آهن انجام شده تا بدین وسیله مقاومت آن را افزایش دهند و مانع از پوسیدگی و همچنین زنگ زدگی این محصولات شوند تا بتوانند آن‌ها را در امور مختلف بکار ببرند. آهن آلات و فلزات با استفاده از روش‌های متنوعی گالوانیزه می‌شوند که یکی از معروف‌ترین آن‌ها با ماندگاری بالا و قیمت پایین، روش حوضچه است. در این روش یک حوضچه را از روی مذاب پر می‌کنند و محصول را در آن غوطه‌ور کرده به طوری که تمام سطح آن محصول با روی پوشیده شود.

این ورق‌ها علاوه برعملیات گالوانیزه، رنگ می‌شوند تا جدا از داشتن ظاهری جذاب، مقاومت و استحکام آن‌نیز بیشتر شود. گالوانیزه کردن با رنگ نیز مزایای خاص خود را دارد. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این عملیات این است که فلزات عموما تمایل زیادی که به ترکیب با اکسیژن دارند و همین امر موجب می‌شود که فولاد از بین رفته و یا دچار زنگ زدگی شود، اما زمانی که آن را با رنگ پوشش می‌دهند، به فلز کمک می‌کنند تا مقاومت بیشتری نسبت به اکسید شدن به دست آورد. در ادامه این مطلب شما را با رنگی کردن فلزات و ورق‌های گالوانیزه رنگی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

فرآیند رنگ آمیزی ورق‌های گالوانیزه

عملیات رنگ کردن این ورق‌ها کمی سخت است. چرا که سطح این نوع از ورق بسیاز صیقلی و صاف بوده و رنگ به راحتی بر روی آن نمی‌نشیند و خشک کردن آن نیاز به مهارت‌های خاصی دارد. رنگ آمیزی ورق‌ها به دو روش مختلف انجام می‌گیرد. روش اول در کارخانجات و به وسیله کوره‌های تمام اتوماتیک، رنگ را بر روی ورق می‌پاشند و بدین صورت آن را رنگ می‌کنند و ظاهری درخشان به آن می‌دهند. روش دوم به صورت دستی انجام می‌شود که در ادامه مطلب به آن خواهیم پرداخت.

نحوه رنگ آمیزی ورق گالوانیزه به صورت دستی

اگر به کارخانجات دسترسی ندارید و قصد دارید ورق‌های گالوانیزه تولید شده را خودتان به روش دستی رنگ کنید، باید مراحل زیر را طی نموده و به نکات گفته شده توجه نمایید:

مرحله دوم

  • در مرحله بعدی از یک پرایمر که بر پایه لاتکس باشد با استفاده از یک اسپری و یا فرچه بر روی ورق استفاده می‌کنند. اگر می‌خواهید ورق گالوانیزه در برابر خراش و خط و خش مقاوم شود باید آن را در یک محیط باز و یا صنعتی قرار داده و از پرایمر اپوکسی نیز استفاده کنید.
  • پس از طی‌کردن مرحله پرایمر، باید ورق را 2 الی 6 ساعت در حالت استراحت بگذارید تا کاملا خشک شود. اگر پرایمر هنوز خیس باشد رنگ به ورق نخواهد چسبید.
  • در واقع مراحل قبلی همه برای زیرسازی ورق نیاز است و قبل از رنگ کردن باید این مراحل را انجام دهید. در مرحله رنگ آمیزی از رنگ‌های گالوانیزه به عنوان اولین لایه استفاده می‌شود. این رنگ را با استفاده از اسپری، فرچه و یا قلم مو به سطح ورق می‌زنند. پس از گذشت چهار ساعت، رنگ‌ مخصوص را برای بار دوم روی ورق می‌زنند. اگر از رنگ‌های مخصوص گالوانیزه استفاده کنید، دو لایه برای هر ورق کافی می‌باشد.
  • زمانی که رنگ زدن را به طور کامل انجام دادید، باید بگذارید ورق کاملا خشک شود و از آن پس مراحل نظارت مانند، ضخامت رنگ، چسبندگی رنگ و همچنین کیفیت رنگ را بررسی کنید. این بررسی‌ها باید توسط افراد متخصص و با استفاده از ابزار و استانداردهای مخصوصی انجام شود. اگر تمام این بررسی‌ها انجام شد و همه بر اساس استانداردها بود، ورق را بسته بندی کرده و به بازار عرضه می‌کنند.

مرحله اول

  • سطح ورق را در ابتدا باید به طور کامل تمیز کرده و هیچگونه مواد چربی بر روی سطح نباشد. همچنین باید دقت کنید که روی ورق سوراخ و حفره نباشد. سپس سطح ورق را با استفاده از مواد تمیزکننده، شستشو دهید. این مواد می‌تواند وایتکس باشد تا چربی‌های سطح را به طور کامل پاک کند.
  • پس از آن که ورق را کاملا خشک کردید، با یک پارچه آن را تمیز کنید. ورق‌هایی که رنگ سفید دارند ممکن است شوره داشته باشند، باید شوره‌ها را به وسیله سمباده زدن از بین ببرید. برای این کار باید سمباده را به صورت دایره‌ای بر روی ورق بکشید تا سطح کاملا صاف و یکدست شود. بعد از این کار یک پارچه خیس بر روی ورق بکشید تا اثر سنباده کشی از بین برود. توجه داشته باشید که پارچه را باید با آب گرم خیس کنید.
  • در این مرحله، ورق را با یک ماده اسیدی باید شستشو دهید. در این بخش اغلب از سرکه سفید استفاده می‌کنند. بدین صورت که سرکه سفید را با یک پارچه بر روی ورق قرار می‌دهند و پارچه را فیکس می‌کنند تا تکان نخورد، پس از گذشت حدود دو ساعت ورق اصطلاحا خورده می‌شود و رنگ‌های اضافی بر روی سطح آن پاک خواهد شد. در این مرحله باید بگذارید ورق کاملا خشک شود.

ورق گالوانیزه رنگی

خرید ورق گالوانیزه رنگی

ورق‌های گالوانیزه ورق‌هایی هستند که با استفاده از روی مقاوم می‌شوند. از این نوع ورق می‌توان به ورق گالوانیزه رنگی اشاره نمود که علاوه بر زیبایی دارای استحکام زیادی نیز می‌باشد. این ورق‌ها را به وسیله رنگ‌های مخصوصی، رنگ می‌کنند و این امر موجب افزایش مقاومت آن‌ها می‌شود. در این مطلب نکات ارزشمندی در خصوص رنگ آمیزی ورق‌های گالوانیزه به صورت دستی، به دست آورید. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. در صورت نیاز به ثبت سفارش کافیست با کارشناسان و متخصصین بازرگانی نجومی ارتباط برقرار نمایید.

ورق گالوانیزه رنگی

ویژگی‌های رنگ مخصوص گالوانیزه

رنگ‌های مخصوص گالوانیزه با رنگ‌های معمولی متفاوت هستند و در ساخت آن‌ها از فرمولاسیون ویژه‌ای استفاده می‌شود. از ویژگی‌های مهم این رنگ‌ها این است که از رنگ‌های معمولی زودتر خشک می‌شوند و این کار به عملیات رنگ کردن ورق‌های گالوانیزه سرعت می‌بخشد. این رنگ خاصیت چسبندگی زیادی دارد و به سطح ورق به طور کامل می‌چسبد و همین امر موجب می‌شود که رنگ چروک و پوسته نشود و حتی پس از خشک شدن نیز پودر نداشته باشد. از دیگر ویژگی‌های این رنگ‌ها می‌توان به مقاومت بسیار بالای آن‌ها در مقابل حرارت بالا و دما اشاره نمود. این رنگ‌ها در برابر حرارت بالا ذوب نخواهند شد.

کاربردها و ویژگی‌ها

این ورق‌ها کاربردهای بسیار زیادی از صنایع مختلف تولید لوازم خانگی تا صنایع ساختمان سازی و حمل و نقل دارند. اما بیشتری کاربرد این ورق‌های رنگی در نصب و ساخت شیروانی‌های ساختمان‌ها در قسمت‌هایی از ایران که بارندگی و رطوبت زیاد است، می‌باشد. در صنایع ساختمانی از این ورق برای انواع سقف‌ها، سوله‌ها و کارگاه‌ها، نماهای خارجی و داخلی ساختمان استفاده می‌شود. در لوازم خانگی به عنوان بدنه یخچال، ماشین لباسشویی و آبگرمکن و در صنعت فلز برای ساخت کابینت، پارتیشن و بدنه یارانه استفاده می‌شود. در صنایع حمل و نقل نیز از این ورق‌ها برای ساختن کانتینر، اتاقک خودرو و همچنین ماشین‌ سنگین استفاده می‌شود.

کارخانجات تولید ورق‌های گالوانیزه رنگی

در ایران چند کارخانه معروف وجود دارند که این ورق‌ها را تولید می‌کنند. کارخانه فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه 7 الماس در قزوین، کارخانه فولاد بهمن قائمشهر و کارخانه نورد و لوله در سمنان از تولیدکنندگان این ورق‌ها هستند. هر کدام از آن‌ها سال‌ها تجربه در زمنیه تولید انواع ورق‌های رنگی داشته‌اند.

قیمت ورق گالوانیزه رنگی

بازرگانی نجومی برای تعامل هر چه بیشتر با مشتریان خود سعی دارد تا دانش فنی مرتبط با انواع محصولات فولادی را به اشتراک بگذارد. همچنین متخصصین و کارشناسان ما آماده پاسخگویی و مشاروه به شما هستند و برای اطلاع از قیمت این ورق‌های رنگی می‌توانید تماس حاصل نمایید.

با توجه به توضیحات کامل از ویژگی‌ها، کاربردها، مزایا ورق‌های گالوانیزه رنگی که شما می‌توانید محصول مورد نظر خود را در شرکت بازرگانی نجومی ثبت کنید.