

فروش پروفیل صنعتی
در این صفحه، ما به صورت تخصصی در مورد پروفیل صنعتی صحبت کرده، ویژگیها، کاربردها و مزایا و معایب آن را بیان میکنیم. مجموعه بازرگانی نجومی یکی از بهترین و با سابقهترین شرکتها در زمینه فروش آهن آلات در ایران است. تفاوت اصلی ما با دیگر مجموعهها کیفیت بسیار بالای محصولات در عین بهترین قیمت میباشد. جهت اطلاع از قیمت پروفیل صنعتی با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.
پروفیلها به طور کلی به دو دستۀ پروفیلهای ساختمانی و پروفیلهای صنعتی دستهبندی میشوند. از پروفیلهای ساختمانی، در ساختمانسازی و ساختوساز و از پروفیلهای صنعتی در صنایع مختلفی مانند نظامی، خودروسازی، ساخت تجهیزات صنعتی، پلها و … استفاده میشود. در صنایع مختلف ویژگیهای الکتریکی و مکانیکی پروفیلهایی که استفاده میشود، بسیار مهم است و باید در هنگام تولید این محصول به این موارد دقت کرد.
معرفی کامل و جامع پروفیل صنعتی
پروفیل صنعتی از ورق سیاه و با فرایند نورد گرم تولید میشود. این ورقهای سیاه نسبت به دیگر ورقهای فولادی ضخامت بیشتری دارند و ابعاد آنها نیز بزرگتر میباشد و در نتیجه وزن بیشتری دارند. از این رو محصولاتی مانند پروفیل صنعتی که با این ورقها تولید میشوند، بسیار سنگین هستند. به همین دلیل به پروفیل صنعتی، پروفیل سنگین نیز میگویند.
از این پروفیلها در پروژههای بسیار بزرگ و غول پیکر و صنایع بزرگ استفاده میشود. در بازارهای جهانی، پروفیل صنعتی را به عنوان پروفیل ساختمانی سنگین میشناسند، اما در بازار ایران، این پروفیلها در دو دستۀ جدا قرار گرفتهاند و کاربرد آنها نیز به طور کامل با یکدیگر متفاوت است.
تفاوت پروفیل صنعتی با پروفیل ساختمانی، در ابعاد آن است که بیشتر از 12 سانتیمتر بوده و ضخامتش نیز بیشتر از 6 میلیمتر میباشد. پروفیل صنعتی یا پروفیل سنگین استحکام و توان باربری بالایی دارد و به همین دلیل در سازههای غولآسا مورد استفاده قرار میگیرد. یک پروفیل صنعتی که دارای سطح مقطع چهارگوش است، در یک ساختمان یا سازه به عنوان یک ستون که توان باربری بالایی دارد، به کار میرود.
پروفیلهای صنعتی میتوانند به روشهای مختلفی به هم متصل شوند و این نیز یکی از دلایل استفاده آنها در سازههای بزرگ است. یکی از این روشهای اتصال، جوشکاری است که به دلیل اینکه ضخامت محصول زیاد است، حجم فلز جوش نیز زیاد میشود و اتصال با کیفیت بالایی صورت میگیرد. یک روش دیگر اتصال آنها، پیچ و مهره است. زیرا فولاد ساختمانی که در ساخت این پروفیلهای ساختمانی به کار رفته است، قابلیت سوراخ شدن را دارند. روش دیگر نیز برای اتصال آنها با نام روش هالو بلت وجود دارد.
ویژگیهای پروفیل صنعتی
این پروفیلهای صنعتی نسبت به پروفیلهای ساختمانی، ویژگیهای منحصر به فردی دارند و به همین دلیل کاربردهای آنها نیز متفاوت است. مهمترین ویژگی آنها، ابعاد بسیار بزرگ و مقاومت و استحکام بینظیری است که دارند. این پروفیلهای صنعتی توان و تحمل هر نوع ضربه و آسیب احتمالی را دارند. همچنین استحکام کششی و توان باربری آنها بسیار بالاست. این پروفیلها به دلیل ظاهر یا سطح مقطع چهارگوشی که دارند، در ساختمانهای بزرگ، به عنوان تیرها و یا ستونهای غولپیکر به کار میروند. برخی از مهمترین ویژگیهای پروفیل صنعتی را به صورت موردی در زیر بیان میکنیم:
- ضخامت پروفیلهای صنعتی زیاد است.
- این پروفیلها در برابر رطوبت و آب مقاوم هستند.
- میتوان داخل این پروفیلها را با بتن پر کرده و از آنها به عنوان ستون استفاده نمود.
- این پروفیلها قابلیت جوشکاری دارند و به علت داشتن ضخامت زیاد، در صنایع خاص از آنها استفاده گسترده میشود.
- با اینکه وزن آنها از پروفیلهای ساختمانی بیشتر است، اما در مقایسه با ظاهر غولپیکری که دارند، دارای وزن کمی هستند.
کاربردهای پروفیلصنعتی
پروفیلهای صنعتی کاربردهای بسیار گستردهای دارند و میتوان گفت از آنها در تمام صنایع از جمله، ساختمانسازی، راهسازی، نظامی، تجهیزات صنعتی، سازههای بزرگ، تابلوهای تبلیغاتی عظیم و … استفاده میشود. همچنین برای ساخت درها و پنجرههای آهنی نیز کاربرد دارند.
برخی از این پروفیلها که به صورت مربع و مستطیل هستند و مقاطع کوچکتری دارند، برای ساخت نرده راهپلهها و نردهکشی دیوار زمینها، کارخانهها و همچنین خیابانها و پیادهروها استفاده میشوند. از مقاطع بزرگتر این پروفیلها که به آن ستونی نیز میگویند، در صنعت ساختمانسازی استفاده میگردد. همچنین مقاطع مربعی از این پروفیلها که ضخامتشان بین 1.5 تا 8 میلیمتر است، برای ساخت اسکلت فلزی ساختمانها و ستونها نیز به کار میروند. همچنین اگر ساخت آنها و مشخصات فیزیکیشان قابل اطمینان باشد، میتوان از آنها در نفتکشها و شاسی تریلرها نیز استفاده کرد.
برخی کاربردهای دیگر پروفیل صنعتی نیز به صورت موردی به شرح زیر است:
- از پروفیل مربع شکل برای ساخت پایۀ صندلی و میز استفاده میشود.
- از مقاطع مستطیل و مربع آنها در صنعت خودروسازی استفاده میشود.
- از پروفیل صنعتی Z در سقف سولهها به عنوان پوشش استفاده میشود.
- برای ساخت قالبهای استفاده شده در کرکره مغازهها و ماشینآلات استفاده میشود.
- برای ساخت نفتکشها و شاسیها مورد استفاده قرار میگیرند.
- برای ساخت چهارچوب درهای بزرگ از این پروفیلها استفاده میشود.
مزایا و معایب
هر محصولی دارای مزایا و معایبی است که لازم است برای شناخت محصول از آنها اطلاع داشته باشید. در این قسمت، مزایا و معایب را بیان میکنیم:
مزایا
- وزن کم نسبت به ظاهر و ابعاد بزرگ
- قدرت و استحکام بالا در برابر ضربات و بارهای سنگین
- امکان متصلکردن آنها به دیگر اجزای فولادی و پروفیلها به روشهای متنوع
- قابلیت جوشکاری بسیار مطلوب در آنها به دلیل داشتن ضخامت بالایی
معایب
- کم بودن تعداد کارخانههای سازنده این پروفیلها
- عدم استفاده در طراحیهای ظریف
- قیمت بسیار بالا
قیمت پروفیل صنعتی
قیمت پروفیل صنعتی با توجه به ضخامت و سایزی که دارند متفاوت است. همچنین عوامل دیگری مانند نوسانات بازار و میزان عرضه و تقاضای فعلی نیز در تعیین قیمت این نوع پروفیلها نقش دارند. اما این پروفیلها به دلیل سبکی و کارخانههای تولیدی اندک، نسبت به سایر پروفیلها معمولا از قیمت بالایی برخوردارند.
در این صفحه، پروفیل صنعتی را به طور کامل به شما معرفی کرده و تمام ویژگیها و خصوصیاتش را نیز بیان نمودیم. همچنین کاربردها، مزایا و معایب این محصول را نیز ذکر کردیم. اکنون شما شناخت کاملی نسبت به پروفیل صنعتی دارید و میتوانید در صورت نیاز برای ساخت سازههای خود از آن استفاده کنید. برای ثبت سفارش و یا استعلام قیمت با ماس تماس بگیرید.