اخبار شرکت

ورق سینوسی و کاربردش

ورق سینوسی

صنعت ساختمان‌سازی مدرن مدت‌ها است که به ‌دنبال استفاده از فولاد و آلیاژهای سبک و مقرون‌به‌صرفه است. در این‌ میان ورق‌های گالوانیزه با مزایا متعدد خود نقش قابل ‌توجهی ایفا می‌نمایند. بدون ‌شک ورق‌های سینوسی جزء پرکاربردترین و محبوب‌ترین انواع ورق گالوانیزه محسوب می‌شوند. ورق‌های گالوانیزه به دلیل پوششی از روی در برابر محرک‌های محیطی به ‌ویژه رطوبت و اکسیژن هوا مقاومت بالایی دارند. بدیهی است ورق‌های سینوسی به ‌راحتی در بازار خرید و فروش جای خود را پیدا کنند. از این ‌رو ما در این مقاله بر آن شدیم تا به بحث درباره چیستی ورق سینوسی بپردازیم پس با ما همراه باشید.

ورق سینوسی چیست؟

ورق‌های سینوسی را می‌توانیم از فرم‌دهی‌های رایج و قدیمی ورق‌های گالوانیزه به شمار آوریم. فرمینگ ورق‌ها به موج‌های مدور و دایره‌ای شباهت دارد در نتیجه به ورق‌های سینوسی معروف شده‌اند. ورق‌های سینوسی در واقع نوع خاصی از فرم‌دهی ورق گالوانیزه هستند که به‌ منظور هدایت آب باران از بام‌ها استفاده می‌شوند. ورق گالوانیزه که پایه اولیه تولید ورق سینوسی را تشکیل می‌دهد خود توسط فرآیند پوشش سطح ورق روغنی با فلز روی ساخته‌ شده‌ است. در گذشته ورق‌های آهنی به دلیل تغییرات جوی در مدت ‌زمان کمی پوسیده و بلامصرف می‌شدند به‌ همین دلیل مردم به فکر کاربرد ورق‌های سینوسی گالوانیزه شده افتادند تا شاهد افزایش مقاومت آن در برابر پوسیدگی و آسیب‌های فیزیکی باشند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و با در نظر گرفتن تامین ذائقه تمامی سلیقه‌ها ورق‌های سینوسی در رنگ‌های متنوع به بازار عرضه شده‌اند.

ورق سینوسی

مشخصات فنی ورق سینوسی

مشخصات فنی ورق‌های سینوسی به شرح ذیل هستند.

طول: طول ورق سینوسی به سفارش مشتریان بستگی دارد و می‌تواند عددی دلخواه باشد. اما عموماً ورق‌های سینوسی به ‌صورت پیش‌فرض در طول‌های ۲ متر، ۳ متر، ۴ متر، ۵ متر و ۶ متر به بازار عرضه ‌شده و آماده ارسال هستند.

عرض: معمولاً ورق‌های سینوسی موجود در بازار از عرض‌های ۱۰۰ یا ۱۲۵ سانتی‌متر برخوردار هستند.

ضخامت: ورق‌های سینوسی ضخامتی بین ۳/۰ تا ۱ میلی‌متر دارند. این محصول به ‌صورت عمومی با ضخامت ۵/۰ میلی‌متر استفاده می‌شود که ضخامت رایج محصول با عرضه و تقاضا بالا است.

وزن: وزن ورق‌های سینوسی تابع وزن ورق‌های گالوانیزه است. با مراجعه به سایت‌های معتبر می‌توانید از وزن این محصول آگاهی کسب کنید.

ورق کرکره

نحوه تولید ورق سینوسی

برای ساخت ورق سینوسی ابتدا بر روی ورق فلز پایه لایه‌ای از فلز روی می‌کشند تا مقاومت مطلوبی در برابر خوردگی داشته باشد. به ‌عبارت‌ دیگر ورق فلز پایه توسط روش‌های گالوانیزه‌سازی مانند روش غوطه‌وری گرم گالوانیزه می‌شود. سپس کلاف‌های گالوانیزه ساخته ‌شده به قسمت آماده‌سازی وارد می‌شوند تا فرآیند پولیش صورت گیرد. این فرآیند به زدودن چربی‌ها و آلودگی‌های روی سطح محصول کمک می‌کند. در این مرحله برای صاف و یکنواخت شدن سطح ورق‌ها یا همان پرسکاری از غلطک‌های مخصوصی استفاده می‌شود. بعد شست و شو سطح ورق‌ها توسط آب انجام می‌شود.

با عملیات هوادهی ورق‌ها را خشک می‌کنند. در نهایت اغلب کارخانجات تولیدی به‌ منظور افزایش مقاومت ورق‌ها در برابر خوردگی و همچنین بالا بردن قابلیت چسبندگی رنگ به ورق بر روی سطح ورق‌ها مواد خاصی را می‌پاشند و دوباره آن‌ها را خشک می‌کنند. حال ورق حاصل توسط ماشین‌آلات به روش رول فرمینگ به‌ صورت سینوسی شکل درمی‌آید. اکثر ورق‌های سینوسی دارای رنگ‌آمیزی حرفه‌ای کوره‌ای الکترواستاتیک هستند و در رنگ‌های متنوعی به بازار عرضه می‌شوند.

ورق سینوسی رنگی

ورق‌ سینوسی چه کاربردی دارد؟

اگر به شهرهای شمال سفر کرده باشید به ‌احتمال زیاد ورق‌های سینوسی را در سقف‌های شیروانی مشاهده کرده‌اید. در این مناطق به‌ علت تراکم بارش برف و باران از این محصول استفاده می‌نمایند. با این ‌حال به دلیل پیشرفت تکنولوژی و گسترش ساخت‌ ورق سینوسی کاربرد آن‌ها به سقف شیروانی مناطق بارانی محدود نمی‌شود و هر فردی در هر موقعیت جغرافیایی طبق سلیقه خود می‌تواند از آن استفاده کند. زیباسازی یا حصارسازی و ساخت بدنه سوله‌ها از دیگر کاربردهای این محصول است. ورق سینوسی به دلیل تنوع رنگ به شکل گسترده در باغ‌ها، روستاها، ویلاهای مدرن، هتل‌ها، مراکز نمایشگاه، کارخانه‌ها و … بکار برده می‌شود. طراحان نیز با توجه به تنوع شکل و رنگ می‌توانند در ایده‌های خلاقانه آن را استفاده کنند.

کاربرد ورق سینوسی چه مزیت‌هایی دارد؟

مطمئنا کاربرد وسیع ورق‌های سینوسی در سازه‌های سبک بی‌دلیل نیست. افراد با کاربرد ورق سینوسی از مزایایی نظیر موارد زیر برخوردار شوند.

سقف سینوسی

  • مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی: عموماً ساخت ورق‌های سینوسی توسط گالوانیزه صورت می‌گیرد. بنابراین محصول تولید شده مقاومت مطلوبی در برابر رطوبت و اکسیژن هوا دارد.
  • ضدآب: این ورق‌ها از خاصیت ضدآب برخوردار هستند در نتیجه بر روی آن‌ها هیچ آبی باقی نمی‌ماند.
  • عایق گرما و سرما: در صورتی‌ که ورق‌های سینوسی با رنگ پوشیده شوند خاصیت عایق‌بندی قوی در آن‌ها ایجاد می‌شود در نتیجه در برابر گرما و سرما مقاومت عالی دارند.
  • زیبایی ظاهری و تنوع رنگی بالا: این محصول در طیف گسترده‌ای از رنگ به بازار عرضه شده‌، بنابراین از نظر ظاهری جذاب است.
  • نصب سریع و آسان: ورق‌های سینوسی به ‌راحتی نصب می‌شوند.
  • تثبیت رنگ: در صورت خرید این محصول تا سالیان سال شاهد یکپارچگی، رنگ و شکل ثابت آن خواهید بود؛ زیرا تغییر شرایط جوی بر آن اثرگذار نیست.
  • مقاومت در برابر آتش، مواد اسیدی و قلیایی: ورق‌های سینوسی در برابر عوامل خارجی به‌ خصوص آتش، مواد قلیایی و اسیدی امنیت بالایی دارند و این‌ موضوع در افزایش طول عمر آن‌ها و کاربرد بیشتر مواد مؤثر است.
  • قابل تعمیر: از دیگر مزیت‌های ورق‌های سینوسی می‌توانیم به تعمیر آسان آن‌ها اشاره کنیم.
  • وزن کم: از آن جایی ‌که ورق‌های سینوسی وزن سبکی دارند در پروژه‌های صنعتی و ساختمانی به‌ راحتی استفاده می‌شوند. همچنین امکان بنا نمودن سازه سبک‌تر روی زمین‌های سست‌تر نیز وجود دارد.
  • قیمت مناسب: ورق‌های سینوسی از هزینه تولید، نصب و راه‌اندازی کمی برخوردار هستند.

ورق کرکره رنگی

رنگ‌های موجود

ورق‌های سینوسی از رنگ‌های متنوع برخوردار هستند که مشتریان مطابق با سلیقه‌ خود اقدام به سفارش و خریداری آن می‌کنند. رنگ‌هایی که در ادامه ذکر می‌نماییم درحقیقت پراستفاده‌ترین‌ها در ورق سینوسی به شمار می‌آیند. هنگام خرید هر یک باید به کد رنگ در رال رنگی توجه کنید.

  • قرمز گوجه‌ای با کد رال رنگ 3000
  • قرمز جیگری با کد رال رنگ 3020
  • نارنجی با کد رال رنگ 2003
  • قهوه‌ای با کد رال رنگ 8004
  • قهوه‌ای سوخته با کد رال رنگ 8017
  • آبی آسمانی با کد رال رنگ 5012
  • آبی نیسانی با کد رال رنگ 5015

ورق سینوسی

قیمت ورق سینوسی

قیمت ورق‌های سینوسی به عوامل گوناگونی بستگی دارد. بدون‌ شک قیمت روز ارز دلار مهم‌ترین عامل مؤثر بر قیمت ورق سینوسی است. از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت این محصول می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم.

ضخامت: ضخامت‌های مختلفی هنگام تولید این محصول استفاده می‌شود که قیمت ورق سینوسی را تغییر می‌دهد.

طول: با افزایش طول ورق سینوسی یقیناً قیمت نیز بالاتر می‌رود.

کارخانه تولیدکننده: با توجه به نیاز جامعه کا

رخانه‌های مختلفی در سراسر کشور اقدام به تولید ورق سینوسی نموده‌اند که محصول هر یک ‌قیمت متفاوتی دارد.

کیفیت: در واقع کیفیت این محصول اشاره به کارخانه تولیدکننده دارد. به عنوان نمونه ورق سینوسی تولید شده توسط کارخانه فولاد مبارکه اصفهان از بالاترین کیفیت و قیمت برخوردار است.

رنگ: در صورتی‌ که ورق‌های سینوسی رنگ ‌شده باشند در بازار با قیمت بالاتری به فروش می‌رسند. جالب است بدانید در رنگ‌های مختلف نیز تفاوت قیمت به چشم می‌خورد.

ورق کرکره ساده

کارخانه‌های برتر تولیدکننده

در میان کارخانه‌های تولیدکننده ورق سینوسی در کشور ایران به ‌ترتیب قیمت و کیفیت می‌توانیم کارخانه‌های زیر را متصور شویم.

  • کارخانه ساوه
  • کارخانه اشتهارد
  • کارخانه شهر کرد
  • کارخانه فجر کاشان
  • کارخانه هفت الماس قزوین
  • کارخانه چهارمحال‌ و بختیاری
  • کارخانه فولاد مبارکه اصفهان

خرید از بازرگانی نجومی

ورق‌های سینوسی به دلیل استحکام، سرعت نصب و در عین ‌حال مقرون‌به‌صرفه بودن در سازه‌های سبک جایگزین متریال‌های سنتی می‌شوند. اگر هنگام ساخت سوله یا خانه ویلایی خود در صدد دستیابی به استحکام و دوام در کنار مزیت اقتصادی هستید ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که از ورق سینوسی بهره ببرید. بازرگانی نجومی با آگاهی به نیاز جامعه در تلاش است بستر مناسب و راحتی را برای خریداران انواع محصولات آهنی از جمله ورق سینوسی فراهم کند. این محصول در مجموعه ما با بالاترین کیفت و قیمت مناسب به فروش می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *